Voor Professionals

Voor Salarisprofessionals

People First! Bij Puur Salaris sta jij centraal!

Wij geloven in de People First gedachte en de kracht van het samen doen. Hierin staan kwaliteit en een lange termijn relatie voor ons centraal. 

Onze doelstelling is om samen met jou te kijken naar wat voor jou de perfecte vervolgstap is in jouw loopbaan, of welke uitdaging jij zoekt in een nieuwe interim opdracht en zoeken daar de passende organisatie bij.

Vind de perfecte vervolgstap in jouw loopbaan

Natuurlijk nemen we samen jouw kennis, vaardigheden en ervaring door. Echter, minstens zo belangrijk, wij zijn geïnteresseerd in wie jij bent als mens, welke bedrijfscultuur bij je past en bij welke managementstijl jij optimaal presteert. Het gaat immers om People First!

Naast het vinden van de best passende vervolgstap in jouw loopbaan of uitdagende nieuwe interim opdracht, helpen wij je bij jouw ontwikkeling en uptodate blijven in jouw vakgebied. Dit realiseren we door het aanbieden van diverse cursussen en trainingen op het gebied van wet- en regelgeving en op persoonlijk vlak. 

Hoe wij jou centraal stellen?

  1. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid
  2. Focus op ontwikkeling
  3. Goede werk- privé balans

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou als professional en als mens kunnen betekenen? We ontmoeten je graag en hebben een leuk welkomstcadeautje voor je klaarliggen, een echte “must have” voor elke salarisadministrateur!