Voor Professionals

Voor Salarisprofessionals

People First! Bij Puur Salaris sta jij centraal!

Wij geloven in de People First gedachte en de kracht van samen. Hierin staan een partnership voor de lange termijn en kwaliteit voor ons centraal. 

Onze doelstelling is om samen met jou te kijken naar wat voor jou de perfecte vervolgstap is in jouw loopbaan, of welke uitdaging jij zoekt in een nieuwe interim opdracht. Wij zoeken daar de passende organisatie bij. Vaardigheden afgevinkt, we zijn nieuwsgierig naar wie jij bent als menswelke bedrijfscultuur bij je past en bij welke managementstijl jij optimaal presteert.

Naast het vinden van de perfecte vervolgstap in jouw loopbaan of uitdagende nieuwe interim opdracht, vinden wij het belangrijk dat jij je doorontwikkelt en up-to-date blijft in jouw vakgebied. Hoe? Door het aanbieden van diverse cursussen en trainingen op het gebied van wet- en regelgeving en op persoonlijk vlak. 

Hoe stellen wij jou centraal?

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou als professional kunnen betekenen? We ontmoeten je graag en hebben een leuk welkomstcadeautje voor je klaar liggen, een echte “must have” voor elke salarisadministrateur!