Voor organisaties

background foto(1)

Voor organisaties

Wij helpen organisaties de salarisadministratie te organiseren, optimaliseren en continueren. Dat doen we door het vinden van de best passende professional.

Met gezamenlijk meer dan 30 jaar ervaring binnen het salaris- en HR werkveld, denk hierbij aan bemiddeling van salaris professionals, maar ook software, bedrijfsprocessen en outsourcing, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste professional op de juiste plek te hebben.

Om continuïteit op de afdeling te behouden, kunt u bij ons terecht voor het vinden van díe professional, tijdelijk of structureel. Dat kan op drie manieren: op basis van interim, deta-vast of vaste werving. Daarmee bieden wij organisaties flexibiliteit en zekerheid.

Puur Salaris garandeert:

Kwaliteit

Puur Salaris gaat in elk wervingsproces voor een langdurige samenwerking. Hierbij kijken we samen naar de behoeften van uw afdeling en de ontwikkeldoelstellingen voor de toekomst. Vervolgens welk kandidatenprofiel hierbij aansluit en wat de kandidaat naast gewenste vaardigheden dient mee te brengen om bij te dragen aan de doelstellingen.

Betrokkenheid

Wij houden van een persoonlijke benadering, People First, en zijn intrinsiek betrokken. We willen zowel de kandidaat als uw organisatie echt leren kennen, waardoor we de organisatiebehoeften heel goed af kunnen stemmen op het profiel van de kandidaat.

Resultaat

Wij nemen de zorg van het wervingsproces uit handen. Door de aandacht die wij besteden aan het vinden van de juiste match, bent u verzekerd van een professional die naadloos aansluit bij uw organisatie en bedrijfscultuur. Zo krijgt u de kans te excelleren en de afdelingsdoelstellingen te behalen.