Over ons

background foto(1)

Over ons

Puur Salaris, de juiste Salaris- en HR Professional op de juiste plek, dát is onze kracht!

Met gezamenlijk meer dan 32 jaar ervaring binnen het salaris- en HR werkvelddenk hierbij aan bemiddeling van salaris professionals, maar ook software, bedrijfsprocessen en outsourcing, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste professional op de juiste plek te hebben.  

Onze professionals ondersteunen u bij het organiseren, optimaliseren en continueren van uw salarisadministratie. Om continuïteit op de  afdeling te behouden, kunt u bij ons terecht voor het vinden van díe professional, tijdelijk of structureel. Dat kan op drie manieren: op basis van interim, deta-vast of vaste werving. Daarmee bieden wij organisaties flexibiliteit en zekerheid.  

Te allen tijde stellen we de wensen en ambities van zowel de professional als de opdrachtgever centraal en zorgen we voor de best passende match. Van startende professionals tot international payroll specialisten, teamleiders en managers PSA. Dit doen wij met persoonlijke aandacht, betrokkenheid, vakinhoudelijke kennis en een dagelijks groeiend netwerk van specialisten.

Onze visie

People First! Bij Puur Salaris sta jij centraal!

Wij geloven in de People First gedachte en de kracht van samen. Hierin staan een partnership voor de lange termijn en kwaliteit voor ons centraal. Voor onze opdrachtgevers staan wij klaar als betrokken sparringpartner en adviseur voor diverse salaris administratieve– en personele vraagstukken. 

Wij geloven dat de best passende match niet op basis van vinkjes in het cv wordt gemaakt, maar door met oprechte interesse naar de mens achter het cv te kijken. We hechten veel waarde aan de loopbaanwensen en ambities van onze professionals en onderzoeken samen wat voor organisatie en bedrijfscultuur het beste past. Hier zoeken wij vervolgens een passende organisatie bij.  

Aan de hand van de loopbaanwensen en de carrière fase waarin de professional zich bevindt, bieden wij persoonlijke begeleiding, om op deze manier samen alles uit ieders loopbaan te halen.  

Werken bij Puur Salaris

Puur Salaris groeit! Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Ook voor stagiaires en toppers voor ons team van Interim (HR- en) Payroll Professionals hebben we altijd ruimte. 

Ben je onlangs afgestudeerd en wil je je oriënteren in de wereld van HR en/of salarisadministratie? Wil je diverse ervaring opdoen en versneld ontwikkelen, maar toch een vaste basis hebben waar je op terug kan vallen? Dan zit je bij Puur Salaris helemaal op je plek!  

Maar ook als senior ervaren professional hebben we je veel te bieden. Je opgedane kennis bij verschillende opdrachtgevers toepassen, je ervaring verbreden qua pakketkennis, of juist een verdieping op internationaal payroll gebied? Wij denken graag met je mee over jouw ideale vervolgstap en dragen bij aan verdere ontwikkeling door het aanbieden van diverse opdrachten, trainingen (zowel vakinhoudelijk als ontwikkeling van soft skills), sparring gesprekken en kennisdeling met collega professionals. Wil jij als senior professional ook een nieuwe richting in? Wij helpen je erbij!  

zowel vakinhoudelijk als ontwikkeling van soft skills, sparring gesprekken en kennisdeling met collega professionals en een ruim aanbod van uitdagende interim opdrachten passend bij jouw ambities. Wil jij als senior professional ook een nieuwe richting in? Wij helpen je erbij!

Check onderstaande vacatures om te kijken of jouw stageplaats of droombaan ertussen staat! Wil jij graag onderdeel uitmaken van onze enthousiaste club mensen, maar staat jouw ideale functie er momenteel niet tussen? Stuur ons een open sollicitatie en wij nemen contact met je op!